حضرت زهرا (س)

رفتارشناسی قلعه نوئی در برخورد با 2 پیرمرد مهاجم

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 772 ] - شنبه, 29 فروردین 1394
رفتارشناسی قلعه نوئی در برخورد با 2 پیرمرد مهاجم

رفتارشناسی قلعه نوئی در برخورد با 2 پیرمرد مهاجم آبی پوشان تهرانی در میانه فصل چند بازیکن جدید را به تیم خود اضافه کردند تا با حضور این بازیکنان، بتوانند در ن...

رفتارشناسی قلعه نوئی در برخورد با 2 پیرمرد مهاجم




آبی پوشان تهرانی در میانه فصل چند بازیکن جدید را به تیم خود اضافه کردند تا با حضور این بازیکنان، بتوانند در نیم فصل دوم به نتایج مطلوب خود دست یافته و در مسیر قهرمانی گام بردارند. این در حالی بود که خریدهای استقلال در نیم فصل دوم به هیچ عنوان نتوانستند انتظارات کادر فنی و هواداران این تیم را برطرف سازند.
تیم فوتبال استقلال تهران این روزها بار دیگر در نوار ناکامی قرار گرفته و در 3 هفته اخیر رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور تنها یک امتیاز کسب کرده و همین مسئله اولا موجب شد تااین تیم به جایگاه پنجم جدول رده بندی سقوط کند و از سوی دیگر نیز تا حد زیادی از کورس قهرمانی در رقابت های لیگ، بازماند.  
 
استقلال قلعه نوئی در فصل جاری از مشکلات فنی بسیاری رنج می برد. آبی پوشان در برابر ذوب آهن در شرایطی با مصاف یک بر یک متوقف شدند که این برای هشتمین بار در فصل جاری بود که استقلال یک بازی برده را با تساوی یا شکست عوض می کرد. در این بین عملکرد امیر قلعه نوئی نشان می دهد که در 18 مسابقه ای که استقلالی ها در لیگ چهاردهم توانستند گل اول را به حریفان بزنند، در 10 مسابقه به پیروزی دست یافته، 5 مسابقه را مساوی کرده و 3 بار هم بعد از زدن گل اول با شکست مواجه شده است. این بدان معناست که شاگردان امیر قلعه نوئی 19 امتیاز را در بازی های که گل اول مسابقه را زدند از دست داده اند و همین مسئله سبب شده که استقلال بدترین تیم لیگ چهاردهم در این زمینه قلمداد شود.  
 
البته ریشه این افت وحشتناک آبی پوشان تهرانی در وضعیت بدنی بازیکنان این تیم نیز هست. استقلال در 3 بازی اخیر خود در برابر رقبای خود در مسیر قهرمانی، در دقایق 75 تا 90 زانو زد و این نشان می دهد که استقلال لیگ چهاردهم در این دقایق با ضعف آشکاری روبرو می شود.


 
مقایسه عملکرد مهاجمان استقلال  
 
در حال حاضر استقلال با 2 مهاجم اصلی در خط حمله به مصاف رقبا می رود که سن بالای این بازیکنان موجب شده که آبی پوشان به شدت در گلزنی دچار ضعف شوند. آرش برهانی و رضا عنایتی 2 مهاجم استقلال هستند که این روزها در ترکیب اصلی قرار می گیرند، اما تفاوت آنها در این است که آرش برهانی بیش از رضا عنایتی 39 ساله روی نیمکت قرار می گیرد. این در حالی است که آمارها نشان می دهد در دیدار تیم های استقلال و نفت تهران، در شرایطی برهانی در دقیقه 62 از زمین مسابقه خارج شد و عنایتی 90 دقیقه بازی کرد که در همین میزان بازی نیز برهانی بسیار بهتر از عنایتی بازی کرد.  
 
آمارها نشان می دهد که برهانی در 62 دقیقه حضورش در زمین مسابقه، 23 بار لمس توپ داشت، 2 بار خلق موقعیت کرد، 3 خطا گرفت و 3 بار نیز توپ حریف را قطع کرد. در این بین اما عنایتی در 90 دقیقه حضورش تنها 13 بار توپ را لمس کرد و هیچ موقعیتی هم برای آبی پوشان خلق نکرد.  
 
خریدهای بی تاثیر استقلال
 
آبی پوشان تهرانی در میانه فصل چند بازیکن جدید را به تیم خود اضافه کردند تا با حضور این بازیکنان، بتوانند در نیم فصل دوم به نتایج مطلوب خود دست یافته و در مسیر قهرمانی گام بردارند. این در حالی بود که خریدهای استقلال در نیم فصل دوم به هیچ عنوان نتوانستند انتظارات کادر فنی و هواداران این تیم را برطرف سازند.  
 
غلامرضا عنایتی البته هر چند جزو خریدهای خوب استقلال به شمار می رود اما به دلیل بالا رفتن سن، دیگر کارایی لازم را در نوک خط حمله استقلال ندارد. این بازیکن با 720 دقیقه حضور در نیم فصل دوم، 3 گل برای آبی پوشان به ثمر رساند. میلاد نوری دیگر خرید ابی پوشان 380 دقیقه به زمین مسابقه رفت اما نه گلی زد و نه پاس گلی برای مهاجمان ساخت. میلاد سلیمان فلاح با 120 دقیقه حضور و بهنام برزای با 7 دقیقه حضور نتوانستند برای آبی پوشان موفق عمل کنند. وحید طالب لو نیز 90 دقیقه برای استقلال به میدان رفت و در سایر بازی ها تنها نظاره گر بازی های فروزان بود.  
 
مجیدی چند دقیقه، عنایتی 90 دقیقه
 
28 آذر 1391 بود که فرهاد مجیدی با بستن قرار دادی یک سال و نیمه، بار دیگر به استقلال پیوست تا بار دیگر با حضور در استقلال، به تیمش و هواداران کمک کند. آن هم درست بعد از نامه ای که در هفتم مهر 1391 نوشته بود و با انتشار آن خداحافظی اش از فوتبال را اعلام کرده بود. حضور مجیدی اما امید هواداران را زنده کرده بود و محبوبیتش خیلی ها را به ورزشگاه می کشاند. با وجود همه اینها اما سهم مجیدی از 90 دقیقه های پرهیاهوی بازی تنها چند دقیقه ای بود که به جرم سن بالایش به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین می شد. این در حالی بود که مجیدی خیلی خوب می توانست از سهم کمی که از هر بازی می برد استفاده کند. خوب می دوید، تأثیرگذار ظاهر می شد و در بیشتر مواقع با گلی که می زد هواداران را خوشحال می کرد.
 
هر چه می گذشت اما زمان تعویض و ورود مجیدی به زمین به پایان بازی نزدیک تر می شد اما مجیدی اعتراضی نمی کرد اما می شد ناراحتی اش از بی اعتمادی کادر فنی را از چهره اش خواند. او حس می کرد که سرمربی نمی خواهد برای یک بازی 90 دقیقه ای به او اعتماد کند! همین هم شد که در نهایت در بازی استقلال مقابل مس وقتی در دقیقه 89 تابلوی تعویض خبر داد که باید جای خود را به علیرضا نیکبخت واحدی بدهد، در میان بهت هواداران تصمیمش برای خداحافظی همیشگی از فوتبال را عملی کرد. در شرایطی که هنوز قراردادش با استقلال به پایان نرسیده بود.
 
در این بین اما مقایسه آن روزهای مجیدی با امروز غلامرضا عنایتی، رفتار شناسی امیر قلعه نوئی در برخورد با بازیکنان را نشان می دهد که آیا رفتارهای این مربی فنی است یا بر حسب سیاسی کاری. عنایتی هم اکنون تقریباً هم سن و سال آن روزهای مجیدی است. با این حال 90 دقیقه کامل در ترکیب ثابت استقلال قرار می گیرد، بازوبند کاپیتانی تیمش را به بازو می بندد و خیالش از جایگاهی که در استقلال دارد راحت است. شاید به اندازه آن روزهای مجیدی و آنطور که از او انتظار می رفت برای استقلال گلزنی نکند اما بازی خوب و تأثیرگذارش را دارد. اما به فکر خداحافظی نیست، چراکه در هر مسابقه به عنوان بازیکن ثابت وارد زمین می شود و 90 دقیقه هم حضور دارد.  
 
حال سوال اینجاست که اگر با فرهاد مجیدی هم مثل عنایتی رفتار می شد، او به این نتیجه می رسید که باید از فوتبال خداحافظی کند؟ این نشان می دهد که امیر قلعه نوئی با بازیکنان محبوب خود تا ناکجا آباد هم می رود اما آنهایی را که دوست ندارد یا از محبوبیتشان می هراسد را نیمکت نشین می کند. این رفتار امیر قلعه نوئی در استقلال این سال هاست که منجر شده آبی پوشان هر فصل از قهرمانی در لیگ برتر دورتر شوند. 


مرتبط با موضوع

تبلیغات

اکوموتور

نظرسنجی

به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2026 صعود میکند؟

گالری عکس

جدول