حضرت زهرا (س)

مشروح برنامه ۵ بهمن نود

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 1162 ] - سه شنبه, 6 بهمن 1394

مشروح برنامه ۵ بهمن نود

 

 

 

 

 

 

برنامه نود با محوریت بررسی ناکامی تیم ملی فوتبال امید پس از دو هفته تعطیلی دوشنبه ۵ بهمن از ساعت ۲۲:۳۸ از شبکه سه آغاز شد.

 عادل فردوسی پور در ابتدای برنامه گفت در مدتی که نبودیم اتفاقات زیادی افتاد و متاسفانه دو تن از بزرگان فوتبال رضا احدی و همایون خان بهزادی، همچنین آقای رفوگر از کشتی و چند نفر از جامعه هنر را از دست دادیم که درگذشت همه آنها را تسلیت می گوییم.

سوال مسابقه پیام کوتاه درباره دلایل ناکامی تیم فوتبال امید پخش شد. فردوسی پور گفت کمیته ملی المپیک را بین گزینه ها قرار ندادیم چون در این ماجرا دخالت داده نشد، وزارت ورزش به خاطر دخالت هایی که در جلوگیری از انتخاب کرانچار داشت و همچنین انتصاب هایی همچون مایلی کهن و خاکپور در گزینه ها قرار گرفته. درباره عدم تعامل تیم بزرگسالان و امید هم باید گفت، تعامل که چه عرض کنم دو تیم بیشتر عناد داشتند تا تعامل و حضور یک محمد مایلی کهن برای این مساله بس بود.

گزارشی از مراسم تشییع مرحوم رضا احدی کاپیتان اسبق استقلال پخش شد. گزارش مفصل تری هم تهیه کرده ایم که نسخه کامل آن روی سایت برنامه قرار گرفت.

بخش هایی از برنامه قدیمی نود با حضور رضا احدی و صحبت های او پخش شد.

 در این برنامه با حضور یک کارشناس موافق و یک کارشناس تقریبا مخالف ناکامی تیم امید را با یک مناظره بررسی خواهیم کرد و در ادامه در خدمت مجید جلالی و جلال چراغپور خواهیم بود.

 خلاصه ای از  آن چه در برنامه امشب نود خواهید دید پخش شد که نگاهی به مراسم تشییع پیکر رضا احدی و همایون بهزادی، بررسی ناکامی تیم امید و آنالیز تاکتیکی آن و سفر ایران نود به کرمان از بخش های آن بود.

 ۴۴۰۴ نفر مجموع آرای شرکت کنندگان در نظرسنجی برنامه گذشته نود با استفاده از اپلیکیشن نود در خارج از کشور بود.

مجید جلالی و جلال چراغپور به عنوان مهمان به برنامه اضافه شدند و قرعه کشی مسابقه پیام کوتاه برنامه قبل انجام شد. 

آیتمی توصیفی از اتفاقات رخ داده در مدت اخیر برای ورود به بحث ناکامی تیم امید پخش شد.

در بازگشت عادل فردوسی پور درباره انتشار گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره فساد در فوتبال گفت: همه منتظر این گزارش بودند و از مبارزه با فساد در فوتبال کاملا استقبال می کنند و خود برنامه نود چندین برنامه درخصوص مبارزه با فساد و بررسی زوایای ناپاکی در آن تولید و پخش کرده است. اما در یکی از بخش های این گزارش نامی از یک برنامه تلویریونی و پربیننده آورده شده و اتهاماتی مطرح شده که اگر واقعا منظورآن برنامه نود باشد، اداره کل حقوقی سازمان صداوسیما قطعا پیگیر این مساله خواهد بود.

بحث با مجید جلالی و جلال چراغپور درباره تیم امید آغاز شد.

در ابتدا چراغپور اظهار کرد: باید بررسی حذف تیم امید را به چند بخش تقسیم کنید. ابتدا باید بازی ایران مقابل ژاپن را بررسی کنیم، سپس دو آجر زیرین آن را باید به سه بازی مرحله گروهی اختصاص بدهیم. بعد از بازی های تدارکاتی و البته انتخاب بازیکن در محله نهایی قرار می‌گیرد. اگر بخواهیم به طور کلی بررسی کنیم، می‌بینیم در ۳۴ سال گذشته، ۲۰ مربی و ۷ رئیس فدراسیون تغییر کرده اند. من دوست دارم فقط دیدار آخر ایران را که میان فوتبال ایران و فوتبال ژاپن رخ داده را بررسی کنم.

مجید جلالی هم با بیان اینکه در پاسخ به سوال نود درباره ناکامی تیم امید به هیچ گزینه‌ای رای نمی‌دهد گفت: گزینه مدنظر من مدیریت فوتبال در سی سال گذشته است نه فقط وزارت ورزش در این چند سال. ما باید بدانیم دنبال دلایل ناکامی تیم امید هستیم یا دلایل ناکامی فوتبال در سی سال گذشته؟ ما چندین بار این مسائل را بررسی کردیم و این کار عبث است. چرا این مربی را نیاوردیم و چرا ان بازیکن را در ترکیب قرار ندادیم ما را به بیراهه می برد. ما در این چندساله مربیان خارجی داشتیم و اوت شدیم و مربی ایرانی هم همین وضعیت را دنبال کردیم. ما باید به اصل مطلب بپردازیم. وی ادامه داد: ژاپن ما را اوت کرد تیمی که ۶ بار پیاپی به جام جهانی رفته و ۳ بار قهرمان آسیا شده است. تمام کارهایی که ژاپن در این سال ها کرده را ما نکردیم. ما باید به برنامه ریزی و کار استراتژیک برسیم. اگر ما برنامه ریزی ۱۵ ساله داریم می توانیم به آینده امیدوار باشیم ولی اگر بخواهیم بگویم چرا خاکپور این کار را کرد و چرا نکرد چاره کار ما نخواهد بود.

فردوسی پور اعلام کرد اینکه ما شکست ها را بررسی کرده ایم و به نتیجه نرسیده دلیل نمی شود تا اشتباهاتی که اتفاق افتاده را عنوان نکنیم. خیلی وقت ها اشتباهات گفته شده ولی باز هم تصمیمات از جای دیگری گرفته شده و به همین خاطر بوده که بررسی ناکامی ها نتیجه ای نداشته است. زمانی که فدراسیون قصد داشت کرانچار را به عنوان سرمربی انتخاب کند، وزارت ورزش با تصمیم کمیته مربیان خارجی اجازه نداد. این کمیته فقط برای این تشکیل شده بود که کرانچار را از حضور در تیم ملی امید محروم کنند و هیچ خروجی دیگری نداشت. یا مثلا با حضور مایلی‌کهن کینه‌ها میان تیم امید و بزرگسالان ایجاد شد و آن وفاق و همدلی لازم در تیم ایجاد نشد. یکی می گفت چون مهدی ترابی پسر کی‌روش است بازی داده نشده و چندین و چند حرف و حدیث دیگر که همه یک ریشه داشت و به نظر من مایلی‌کهن مسی اختلافات تیم بزرگسالان و امید و دلیل اصلی ایجاد حواشی و اختلافات بود.

جلالی در حمایت از مایلی کهن گفت: من وکیل مدافع آقای مایلی کهن نیستم ولی بسیاری از حرف هایی که ایشان زده واکنشی بوده است. وقتی می آیند مقایسه بدی انجام می دهند که می گویند بنز را بر می دارند و موتورگازی می آورند این مسائل ایجاد می شود. وقتی توهین می شود من به عنوان مربی باید دفاع کنم. اگر یک نفر بیاید گری لینه کر را به عنوان مجری در صداوسیما استفاده کند و به او بگوید بنز و به شما بگوید موتورگازی ناراحت نمی شوید و جواب نمی دهید؟

فردوسی پور پاسخ داد: راستش را می خواهید؟ نه، ناراحت نمی شوم! چون واقعا او خیلی بهتر از من است و من این واقعیت را قبول می کنم و هیچ وقت نمی گویم عباس آقا اگر بود این برنامه را در بین چهار برنامه پنجم می کرد.

مجید جلالی گفت:در آن مقطع شرایط طوری بود که اجازه ندادند کرانچار سرمربی شود. البته باید ۳۰سال گذشته را بررسی کنیم و ببینیم چرا تیم به المپیک نرفته است و فقط به تیم این دوره نپردازیم. البته در مورد محمد خاکپور هم باید بگویم، ما از مربی ایرانی حمایت کردیم. از نظر ما باید مربی خوب باشد و نباید خط کشی بگذاریم تحت عنوان این که مربی باید ایرانی باشد یا خارجی که در ادامه فردوسی‌پور گفت امیدوارم از طرف شما این‌گونه باشد که جلالی گفت خدا کند از طرف شما هم این طور باشد که فردوسی پور گفت: از طرف ما صد درصد اینطور است!

فردوسی پور در ادامه از جلالی پرسید به نظر شما محمد خاکپور گزینه شایسته ای برای هدایت تیم امید بود؟ که جلالی پاسخ داد:خیر.

و در ادامه مجری برنامه نود پرسید پس چرا یک روز پس از انتخاب خاکپور در کانون مربیان بیانیه دادید و از انتخاب او حمایت کردید؟ می دانید مسئله چیست. اگر الان وینگادا مربی تیم امید بود و به المپیک نرفته بودیم قطعا شما می گفتید به المپیک رفتن خیلی مهم است و چرا به المپیک نرفتیم چون با مربی خارجی مشکل دارید.

جلالی پاسخ داد: شاید ما هم گاهی اوقات احساسی شویم و تصمیمی بگیریم اما این وظیفه ما در کانون مربیان است که از مربی ایرانی حمایت کنیم. اما بیانیه ما را نگاه کنید در چه شرایطی صادر شده است و مطمئنا یک روز بعد از انتخاب نبوده است. آن بیانیه یک واکنش بود به توهینی که شده بود. من تجربه خاکپور برای هدایت تیم امید را کافی نمی دانستم اما وقتی آقای مایلی کهن به کادرفنی ایشان اضافه شد این مشکل هم برطرف شد!

در ادامه با بررسی تاریخ انتشار اخبار در سایت ها مشخص شد خبر اعلام سرمربی گری خاکپور و انتشار بیانیه کانون مربیان یک روز فاصله داشته.

در بررسی فهرست تیم های امید مشخص شد در تیم های عراق، کره جنوبی، ژاپن و ازبکستان در مقایسه با تیم ایران  تعداد حضور بازیکنان امید در تیم بزرگسالان کمتر بوده و ایران با ۷ بازیکن بعد از عراق با استفاده از ۱۰ بازیکن دوم است و ازبکستان ۲ بازیکن و ژاپن و کره جنوبی بازیکن امیدی در لیست تیم خود ندارند اما به مرحله بعدی راهی پیدا کردند.

مجری برنامه نود اعلام کرد با بررسی نمرات آنالیز نود مشخص شد در تیم ملی امید ۸ بازیکن در بین ۲۵ نفر اول لیگ پانزدهم حضور دارند گفت. وقتی بازیکنی مثل روزبه چشمی همیشه در تیم باشگاهی هافبک دفاعی بازی کرده چطور می تواند به عنوان دفاع آخر در تیم ملی بازی کند.

جلالی در پاسخ به این انتقاد که چرا در حمایت از خاکپور گفته به مهدی ترابی به دلیل خستگی در کوران بازی ها استراحت داده شده در حالی که در سایپا خودش خلاف این رویه را در پیش می گیرد گفت: ما در تیم سایپا هم با توجه به فشردگی بازی ها زیاد از او استفاده نمی کردیم و استراحت می دادیم.

اما با بررسی آمار بازی مهدی ترابی در لیگ مشخص شد در اکثر مقاطع فشرده فصل که بازی ها هر سه یا چهار روز یک بار برگزار شده ترابی  در ترکیب ثابت سایپا به میدان رفته و استراحت نکرده است!

جلال چراغپور با آنالیز بازی های تیم امید گفت: ایران در این مسابقات گستاخانه بازی می‌کرد. آنها برخلاف تیم ملی بزرگسالان که عقب می نشیدند و منتظر نفوذ تیم حریف است تا مانع حرکت آنها شود ، به بازیکنان حریف حمله می برند و توپ را بارها از آنها می گیرند. به عنوان مثال در بازی با ژاپن سیستمی اتخاذ شد که با سیستم ژاپن همخوانی داشت و در ۹۰ دقیقه عملکرد خوبی داشتیم. سیستم ایران سیستم محاصره بود و وقتی یک بازیکن ژاپن توپ را می‌گرفت چند بازیکن ما او را محاصره می‌کردند. این سیستمی است که الان گواردیولا در تیم بایرن استفاده می‌کند. من با هیچکس فالوده نخورده ام و صرفا فنی حرف می‌زنم.

وی ادامه داد: در نیمه دوم بازیکنان ایران دوندگی زیادی داشتند که این خبر خیلی خوبی است ولی از دقیقه ۸۰ به بعد میزان دوندگی ما به ۷۸ کیلومتر تیمی رسید. تنها ایرادی که به کادر فنی وارد است این است که وقت‌های اضافه استراتژی نداشتیم. ولی در مجموع باید بگویم برای تحلیل یک تیم باید حدود ۲۰۰ آیتم را بررسی کرد!

 

فلش بک به ناکامی های تیم امید در دوره های گذشته پخش شد و مشخص شد همان راه اشتباهی که در دوره های قبل رفتیم را تکرار کردیم و نتیجه گیری در بازی های آسیایی را فدای صعود به المپیک کردیم.

تقویم نود این هفته در کرمان و در حمام گنجعلی خان ضبط و پخش شد.

۳۰ دی ۶۷ آخرین بازی هدایت تیم ملی با پرویز دهداری برابر ژاپن برگزار شد. 
۳۰ دی ۷۷ جنجالی ترین دربی تاریخ پایتخت با درگیری امیر قلعه نویی و مجتبی محرمی انجام شد.
۴ بهمن ۷۰ آخرین دربی جام باشگاه های تهران برگزار شد و استقلال قهرمان شد.
۳ بهمن تولد حسین کلانی و حمید درخشان از پیشکوستان پرسپولیس است.
لگد تاریخی اریک کانتونا به سینه هوادار کریستال پالاس در این هفته بود.
۱ بهمن ۷۸ بازی ایران و منتخب ستارگان آسیا برای خداحافظی نادرمحمدخانی انجام شد.
و گل منتخب هفته گل امیرحسین اصلانیان مهاجم اسبق پرسپولیس به فولاد در ۳ بهمن ۷۹ از جمله بخش های تقویم این هفته بود.

 بخش دیگری از آنالیز نود از دلایل نتیجه نگرفتن تیم ملی امید پخش شد.

یک ساعت و ۳۲ دقیقه پس از آغاز برنامه برای اولین بار نتایج نظرسنجی پخش شد که با شرکت ۸۷۲ هزار نفر، ۵۷ درصد کادر مدیریتی فدراسیون و وزارت ورزش، ۲۵ درصد کادرفنی و ۱۰ درصد عدم تعامل تیم های بزرگسالان و امید را عامل ناکامی تیم امید دانستند.

گزارشی از جشن تولد ۷۰ سالگی منصور پورحیدری پیشکسوت و سرپرست استقلال که به تازگی بر بیماره غلبه کرده و بهبود پیدا کرده پخش شد.

ایران نود این هفته با سفر به کرمان و سر زدن به ورزشگاه ها و تیم های فوتبال این استان پخش شد.

محمد خاکپور سرمربی تیم فوتبال امید به برنامه آمد و گفتگو با او درباره نتایج تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا آغاز شد.

محمد خاکپور در ابتدا گفت: از مردم خوب ایران عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم آنها را خوشحال کنم. امروز آمدم به اینجا زیرا ما شکست خورده‌ایم. اگر می‌بردیم و صعود می‌کردیم، من اینجا نبودم. امروز باید جوابگوی مسئولین باشم. از شما می‌خواهم امشب به دنبال سئوالات کلیشه‌ای نباشید. من هم به دنبال بهانه برای شکست نیستم. بلکه به دنبال این هستم که راهکاری ارائه کنیم که دیگر شکست نخوریم.
وی ادامه داد: امشب به اینجا آمده‌ام تا گزارشی به مردم ایران ارائه کنم. من ۲۰ آبان به عنوان مدیر فنی انتخاب شدم. بنا به دلایلی مربی انتخاب شده نتوانست روی نیمکت بنشیند و ۲۵ آذر مسئولیت به من سپرده شد. ما در کل ۳۸ روز اردو برگزار کردیم. در ابتدا تیمی ناکام را که از اینچوان آمده بود تحویل گرفتیم. خانزاده و چند بازیکن، دیگر کنار ما نبودند. بعد ۲ روز به این نیتجه رسیدم که این بضاعت فوتبال ما این نیست و به همین جهت اردو را تعطیل کردیم و ۱۳۰ بازیکن را دعوت کردیم و تست گرفتیم و بازیکنان فعلی را انتخاب کردیم. بعد از صعود از مرحله اول یک فرصت ۱۰ ماهه داشتیم تا تیم را برای آینده آماده کنیم.
خاکپور در ادامه گفت: درخواست‌هایی از سازمان لیگ داشتم که با عمده آن موافقت نشد. با این حال تمام اردوهای ما در روزهای فیفا دی بود و در یک ماه آخر که فیفا دی نبود از سازمان لیگ خواستم که ۴۰ روز قبل از شروع بازی‌ها، بازیکنان را در اختیار من قرار بدهند. زیرا اعتقاد دارم که در ایران، بازیکنان توانایی انجام بازی در سه روز را ندارند. ما از جی پی اس استفاده می‌کنیم می‌بینیم دوندگی بازیکنان پایین است. به همین دلیل این ۴۰ روز را می‌خواستم تا میزان دوندگی را بالا ببرم. اما این اتفاق رخ نداد. ما اردوی ۱۱ روزه در دبی داشتیم که با استرالیا بازی کردیم، بعد در ترکیه و بعدر بندرعباس اردو زدیم و بعد به مسابقات اعزام شدیم.

سرمربی کنار گذاشته شده تیم امید اضافه کرد: برای رسیدن به یک هدف باید از برخی اهداف بگذریم. ما ۴۰ سال کاری را انجام دادم و نتوانستیم به المپیک برسیم و امسال هم همان کار را تکرار کردیم و متأسفانه به المپیک نرسیدیم. خودمان را با لیگ خودمان مقایسه می‌کنیم و توان بازی دو روز در میان را نداریم. من از سازمان لیگ درخواست داشتم که یا لیگ را تعطیل کند و یا اینکه بازیکنان تیم امید را در اختیار ما قرار دهد. من فقط در کل این مدت ۹۳ روز بازیکنانم را در اختیار داشتم و در هیچ کدام از اردوها تیم من کامل نبود.

وی درباره تغییر مداوم ترکیب تیم امید در بازی ها گفت: شما در برنامه‌تان کارشناس آوردید و با صحبت‌های آنها مخالف بودید اگر کار ما تخصصی است باید اجازه دهید کارشناس نظر حرفه‌ای خود را بدهد. من آمار AFC را به شما ارائه می‌دهم و با تیم خودمان مقایسه می‌کنم. ژاپن در بازی دوم نسبت به بازی اولش ۶ تغییر داشت در بازی سوم مقابل عربستان با ۱۰ تغییر وارد زمین شده بود و دلایل این تیم این بود که بتواند در مسابقات از انرژی‌شان به نحو احسن استفاده کنند. ما یک فرصت را به بازیکنان دادیم تا استراحت کنند و در بازی با ژاپن بازیکنان از نظر بدنی کم آوردند و این هم به دلیل آن بود که ما توان بازی کردن در ۳ روز یک بار را نداریم. شما تغییر در تیم‌های دیگر را منوط به این می‌دانید که این تیم‌ها نیاز به امتیاز نداشتند در حالی که دیدار ژاپن با عربستان بازی حیاتی بود.

وی ادامه داد: در بازی با قطر در تله افتادیم و در این دیدار برنامه داشتیم و می‌دانستیم قطر در کناره‌ها فضا را به ما می‌دهد و ما می‌خواستیم از کناره‌ها استفاده کنیم در نیمه اول گل را خوردیم و در نیمه دوم هم فرصت‌های خوبی داشتیم و پنالتی را هم در مقابل این تیم از دست دادیم.

وی درباره این نسل از بازیکنان تیم امید و حضور اکثر آنان در جام جهانی بعدی گفت: در این تورنمنت ما ۲۳ بازیکن نزدیک به هم داشتیم و این نسل، نسل بسیار خوبی است که می‌تواند در جام جهانی آتی درخشان ظاهر شود من از همه مربی این بازیکنان تشکر می‌کنم و یک انتقاد دارم به خاطر مقایسه غیرمنصفانه برنامه ۹۰ که چند هفته پیش به معرفی بازیکنان تیم امید پرداخت و من باید در این باره به این مسئله اشاره کنم که این بازیکنان قبل از فروردین‌ماه کجا بودند؟ آیا در باشگاه‌‌شان ثابت بازی می‌کردند؟ آیا مهره کلیدی بودند و اینکه شناخته شده بودند. یوسف وکیا یکی از دفاع‌های کناری ما بود که متأسفانه رباط پاره کرد من در بازی با نپال وکیا را کنار گذاشتم و از مهدی ترابی استفاده کردم و مورد انتقاد برخی همکاران قرار گرفتم. امروز می‌بینید که مهدی ترابی تمام کشور درباره‌اش صحبت می‌کنند. از میلاد محمدی در بازی با عربستان به عنوان هافبک چپ استفاده کردم و امروز همه دنبال میلاد محمدی هستند.

خاکپور درباره تیم امید ژاپن گفت: ژاپنی‌ها برای تیم‌های پایه خود حداقل برنامه ۱۰ ساله دارند و به اینجا می‌رسند که ۵ بار متوالی به جام جهانی می‌روند و ۶ بار هم به المپیک می‌رسند ما بچه‌ها را به جایی رساندیم که در ۹۰ دقیقه ژاپن را به زانو درآوردیم.

وی در پاسخ به انتقاد از کم تجربه بودن کادرفنی تیم امید گفت: رودی فولر در سال ۹۶ با لورکوزن از فوتبال خداحافظی می‌کند و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ سرمربی تیم ملی آلمان می‌شود. یورگن کلنیزمن سال ۹۸ از فوتبال خداحافظی می‌کند و از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ سرمربی این تیم می‌شود بدون این که تجربه ای داشته باشد و تا الان هم هدایت تیم ملی آمریکا را برعهده دارد. مگر منصوریان سابقه تیم‌ ملی داشت که مربی تیم امید شد، مگر اکبر محمدی که سرمربی  شد سابقه سرمربی‌گری داشت. کادر فنی ما واقعاً خوب بودند و توان خودشان را گذاشتند. تقوی در تیم‌هایی سرمربی کرد و عملکرد خوبی داشت هادی طباطبایی هم به خوبی در تیم امید کار می‌کرد. وینگادا سرمربی سابق تیم ملی عربستان بود و تجربه بسیار بالایی داشت چقدر در تیم امید تأثیر گذاشت؟ تأثیری که در رفتار بازیکنان داشتند چقدر بود؟

خاکپور درباره شائبه دخالت وزارت ورزش برای انتخاب محمد مایلی کهن گفت: من شخصاً به منزل آقای مایلی‌کهن رفتم و از ایشان کمک گرفتم که به تیم ملی امید بیاید. آقای کاشانی هم برای ما سنگ تمام گذاشتند و به من به شخصه از ایشان و تمامی عوامل کادر فنی و بازیکنان تشکر می‌کنم.

وی در پاسخ به سوال نظرسنجی برنامه درباره دلیل ناکامی تیم امید گفت: به نظر من عامل عدم موفقیت تیم ملی امید گزینه یک یعنی سوء مدیریت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال است. وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هیچ کاری برای ما نکردند. فدراسیون فوتبال هیچ تلاشی نکرد تا ما لژیونرها را در اختیار بگیریم. الان با یکی از همکارانتان صحبت می کردم، او گفت شما بدشانسی آوردید اما ما در فوتبال چیزی به عنوان شانس نداریم بلکه مهارت است که تعیین کننده است اگر ضربه سری که محمدی زد و به تیر دروازه‌ خورد سردار آزمون می‌زد قطعاً وارد دروازه می‌شد.

آنالیز عملکرد فنی تیم امید در چهار بازی گروهی و حذفی مقدماتی المپیک پخش شد.

بخش بعدی مرور عملکرد لژیونرهای فوتبال کشور در هفته گذشته بود که روی آنتن رفت.

صحبت با خاکپور ادامه پیدا کرد و در ادامه مازیار ناظمی برای دفاع از عملکرد وزارت ورزش در مسئله تیم امید روی خط تلفنی برنامه نود آمد. وی گفت فدراسیون در تمام تصمیمات خود مستقل عمل کرد و وزارت ورزش هیچ دخالتی در تصمیمات آن ندارد و نباید در سوال نظرسنجی در یک گزینه کنار فدراسیون فوتبال قرار می گرفت. ناظمی همچنین گفت مورد کرانچار و رد او در کمیته بررسی مربیان خارجی وزارت ورزش مورد خاصی نبوده و ۱۸ مربی خارجی در رشته های ورزشی دیگر نیز همین طور بررسی شده اند اما اخبار آن رسانه ای نشده است.(ویدیو)

 محمد خاکپور در انتهای برنامه به سوالی که از ابتدا از پاسخ به آن سر باز زده بود جواب داده و گفت فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش هیچ کاری برای تیم ما نکردند و دلیل اصلی ناکامی تیم امید هستند. فدراسیون فوتبال هیچ تلاشی برای جذب لژیونرهای تیم نکرد و وزارت ورزش هم در کوران مسابقات پستی منتشر کرد و هزینه های تیم امید را اعلام کرد، این مثل این است که دکتر ظریف وسط مذاکرات باشد و وزارت امور خارجه اعلام کند چقدر برای مذاکرات هزینه کرده ایم!

 

با اعلام نتایج نهایی نظرسنجی برنامه این هفته نود ساعت ۱:۵۰ بامداد به اتمام رسید. در پایان با شرکت بیش از یک میلیون نفر، سوءمدیریت وزارت ورزش و فدراسیون با ۶۰،۴ درصد به عنوان دلیل ناکامی تیم امید از سوی مردم معرفی شد و پس از آن عملکرد کادرفنی با ۲۳، عدم تعامل تیم های بزرگسالان و امید با ۱۰ و عملکرد ضعیف بازیکنان با ۶،۵ درصد آرا در رده های بعدی قرار گرفتند.

 

 
 

مرتبط با موضوع

تبلیغات

اکوموتور

نظرسنجی

به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2026 صعود میکند؟

گالری عکس

جدول