وزیر در بخشی از صحبت هایش خبر از برخورد جدی با داوران متخلف خبر داده است: "اگر برای ما یقین شود که جفایی در حق تیم های معترض صورت گرفته یا با سوء نیت بر نامه ریزی علیه این تیم ها رخ داده یا احیانا، احیانا تبانی صورت گرفته است، قطعا برخورد جدی خواهیم کرد."
محمود گودرزی رسما اعلام کرد همکارانش قرار است بحث داوری ها در لیگ برتر را زیر نظر بگیرند تا مفسده ای در آن نباشد. پس از این اظهار نظر بسیاری از اهالی ورزش این اقدام وزیر را دور از شان او دانستند. آیا وزیر باید در امور داخلی یک فدراسیون، وارد شود؟
علی خسروی، کارشناس داوری در این مورد به مشرق می گوید: "فکر می کنم شان وزیر بیشتر از ورود به این صحبت ها است. مسائل داوری یک رشته باید درون فدراسیون حل شود."
وی ادامه می دهد: "اگر قرار است آقای گودرزی امروز در مورد داوری صحبت کند، فردا هم باید از دوپینگ بگوید؛ پس فردا از مسائل کوچک دیگر. نظر من این است که وزیر ورزش درخصوص این موارد فقط باید جایی حرف بزند که مجلس از او توضیح خواسته باشد."
البته این کارشناس داوری مثال جالبی هم در توضیح این حرکت وزیر می زند: "این کار وزیر ورزش مثل این است که برای مثال وزیر انرژی بیاید و در مورد قطعی برق یک منطقه از یک شهر صحبت کند."
به گزارش مشرق، وزیر در بخشی از صحبت هایش هم خبر از برخورد جدی با داوران متخلف خبر داده است: "اگر برای ما یقین شود که جفایی در حق تیم های معترض صورت گرفته یا با سوء نیت بر نامه ریزی علیه این تیم ها رخ داده یا احیانا، احیانا تبانی صورت گرفته است، قطعا برخورد جدی خواهیم کرد."
اما پس از این صحبت ها یک نگرانی هم به وجود می آید. نکند فیفا این جملات یا اقدام احتمالی وزیر ورزش در برخورد با متخلفین را دخالت دولت در فوتبال برشمرده و برای ما محرومیتی درنظر بگیرد.
احمد براتی، وکیل ورزشی در مورد احتمال محرومیت فوتبال ایران به خاطر دخالت احتمالی وزیر ورزش اینطور به خبرنگار ما توضیح می دهد: "به نظر من مسئله آنقدر جدی نیست که فیفا بخواهد در آن دخالت کند. حرکت وزیر فعلا در حد حرف بوده است."
البته براتی به این مسئله طور دیگر هم نگاه می کند: "باید این را هم اضافه کنم که اگر آقای گودرزی در ادامه صحبت هایش بخواهد به این مسئله به طور جدی ورود کرده و در محرومیت های احتمالی تاثیرگذار باشد، قطعا فیفا می تواند آن را اعمال مدیریت مستقیم دولت در ورزش تلقی کرده و ایران را با محرومیت مواجه کند."
اما در مقابل این صحبت های براتی، هوشنگ نصیرزاده کارشناس مسائل حقوقی فوتبال نظری کاملا متفاوت دارد: "این صحبت های وزیر هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد. آقای گودرزی شاید به عنوان عضو مجمع فدراسیون صحبت کرده باشد و با این تفاسیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد."
به هر حال نمی توان منکر مشکلات داوری فوتبال کشور بود؛ اما بحث در نحوه ورود وزیر ورزش و جوانان به این مشکل است. قطعا می توان گفت ورود مستقیم گودرزی به این موضوع در شان وزیر نیست. او خیلی راحت می توانست با اعمال مدیریت، فدراسیون را مجاب به بررسی مشکلات داوری کند؛ نه اینکه خودش مستقیما ورود کند.
در همین مورد علی خسروی پیشنهادی هم برای فدراسیون فوتبال داشت: "داوران در این چند هفته ابتدایی اشتباهاتی داشتند. برای حل این مشکلات، مدیریت داوری باید خیلی سریع اعضایش را قوی کند، یک سخنگو انتخاب و به طور منظم جلساتی را در طول هفته برگزار کند."
در ادامه همین مشکلات و پس از هفته چهارم لیگ برتر، وقتی چند اشتباه فاحش داوران دیدار پرسپولیس - ذوب آهن (علیرضا فغانی) و استقلال اهواز - استقلال (محمدرضا اکبریان) در نتیجه تاثیر مستقیم داشت، مسئولان داوری فدراسیون، علی کفاشیان و مهدی تاج ابتدا به وزارت ورزش و سپس به مجلس شورای اسلامی احضار شدند.
البته مشکلات داوری این بار 2 قربانی هم داشت. علیرضا فغانی و محمدرضا اکبریان هر دو چهار هفته از قضاوت محروم شدند. حال معلوم نیست از این به بعد و با توجه به ورود مجلس به این مشکل، برخورد فدراسیون نشینان چکشی تر خواهد شد یا نه.