رییس امور بین الملل فدراسیون فوتبال می گوید از صدا و سیما قول گرفته اند که تصاویر پخش مسابقات فوتبال در شهرستان ها را کم کم بالا ببرند.
به گزارش پایگاه خبری جمعیت حانیان هوادار و به نقل ازخبرگزاری ایسنا، علی تارقلی زاده صبح دوشنبه درباره جلسه استانداردسازی ورزشگاه آزادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون 15 تا 16 جلسه برگزار کردیم و درباره ورزشگاه های آزادی، تختی و قدس صحبت کردیم. بعضی از ورزشگاه ها سعی کردند کارهای اجرایی ساختمانی را انجام دهند و بازسازی کنند. خبر خوب این است که ارتباط خوبی بین ورزشگاه ها و فدراسیون فوتبال شکل گرفته است. ورزشگاه ها استانداردها و الزامات بازی های بین المللی را ترمیم می کنند. بخش های VAR، رختکن ها، جایگاه خبرنگاران و چنین قسمت هایی نیاز به ترمیم دارد. برای اجرای یک مسابقه معیارهای مختلفی را باید در نظر گرفت. چند سال است دغدغه ورزشگاه دوم را در تهران داریم.
او ادامه داد: همان طور که در مرکز شهر یک سالن فوتسال استاندارد نداریم، باید به فکر ورزشگاه دوم فوتبال هم باشیم. بسیار زیاد از ورزشگاه آزادی استفاده می کنیم. مشکلاتی وجود دارد که وقفه ایجاد می کند و اگر امکان برگزاری بازی در ورزشگاه آزادی را نداشته باشیم، باید سعی کنیم بازی ها را در ورزشگاه دیگری برگزار کنیم. باید اجازه دهیم کار عمرانی اش انجام شود چون فرسوده شده است و باید مشکلاتش حل شود. از نظر ظرفیت بهترین ورزشگاه را داریم اما از نظر کیفیت هم باید شرایط ایده آلی داشته باشیم. به هر حال همه دست در دست هم در حال ادامه کار هستند.
رییس کمیته امور بین المللی درباره آخرین وضعیت ورود کمک داور ویدیویی به ایران گفت: به دلیل تعطیلی های چند روز گذشته، تا امروز صبح واریزی بابت هزینه های VAR نداشتیم اما فدراسیون کار خودش را انجام می دهد. قرار بود کمکی به فدراسیون فوتبال شود و تا آن جا که اطلاع دارم هنوز این اتفاق رخ نداده است. امیدوارم امروز تا آخر وقت انجام شود.
او درباره کیفیت پایین پخش بازی ها بیان کرد: باتوجه به جلساتی که داشتیم، تلاش این بوده که به صورت 4K مسابقات را فیلمبرداری کنیم. از نظر شرایط کار مشکلی وجود ندارد اما بحث امکانات اجرایی و هم چنین کیفیت چمن است. آن بازی که با 36 دوربین برگزار می شود، کیفیت متفاوت تری با بازی های با چهار دوربین دارد. در بعضی از بازی های شهرستان حتی نمی شود چهره بازیکنان را دید. قول داده اند(صدا و سیما) کم کم کیفیت را بالا ببرند.