حضرت زهرا (س)

نوآموز: اساسنامه قلابی فدراسیون ها و حرفه ای کردنِ بی پایه در فوتبال، هویت ورزش ما را تغییر داد

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 1392 ] - سه شنبه, 27 مرداد 1394
نوآموز: اساسنامه  قلابی فدراسیون ها و حرفه ای کردنِ بی پایه در فوتبال، هویت ورزش ما را تغییر داد

نوآموز: اساسنامه قلابی فدراسیون ها و حرفه ای کردنِ  بی پایه در فوتبال، هویت ورزش ما را تغییر داد رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: ۲ مورد هویت ورزش ما را تغ...

نوآموز: اساسنامه قلابی فدراسیون ها و حرفه ای کردنِ
 بی پایه در فوتبال، هویت ورزش ما را تغییر داد







رئیس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: ۲ مورد هویت ورزش ما را تغییر داد؛ اول اساسنامه قلابی فدراسیون ها که اهالی ورزش در آن حضور ندارند و دوم حرفه ای شدن بی جهت و بی پایه در فوتبال بدون اینکه امکاناتی باشد.

ناصر نوآموز در مورد شرایط این روزهای تیم فوتبال ایران و سرمربی پرتغالی این تیم گفت: من نمی دانم ارتباطات بین فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و کی روش چگونه است که همیشه در خصوص آن منفی بافی می شود و مطمئن باشید این موضوع به توانمندی های تیم ملی ضربه می زند. در هر صورت باید این ارتباطات خوب باشد چون لازم است سرمربی تیم ملی در ارتباطات تنگاتنگی برای تدارک برنامه های تیم ملی و حمایت فدراسیون فوتبال و مراجع بالاتر از تیم ملی به وجود بیاید.

وی ادامه داد: در هر صورت نمی دانم چنین ارتباطی بین کی روش با وزارت ورزش و فدراسیون وجود دارد یا خیر چو.ن اگر این ارتباط نباشد در نهایت تیم ملی ضرر خواهد کرد. در مسیر مدیریت ما ارتباط های معنوی می تواند باعث موفقیت شود و این یعنی اینکه تیم ملی در آرامش می تواند توانایی های لازم برای کسب موفقیت را ارائه کند، نه اینکه همه با هم لج کنند و در مقابل هم بایستند.

نوآموز با بیان اینکه در هر صورت امیدوارم این طور نباشد چون تیم ملی ضربه می خورد، یادآور شد: من نمی دانم رفتار کی روش چطور است چون تماس و ارتباطی با او نداشتم اما امیدوارم این مربی ارتباطات خوبی داشته باشد تا بتوانیم در مسیر موفقیت از آن استفاده کنیم.

پیشکسوت فوتبال ایران در مورد اینکه عملکرد کی روش در 4 سال گذشته چطور بوده است، گفت: او توانایی هایی داشته و آنها را ارائه کرده البته زمانی هم که در منچستر یونایتد بوده است کتابش را خوانده ام و مثل اینکه او ارتباطات تنگاتنگی با بازیکنان ندارد و اگر هم در تیم ملی ایران بازیکنان تیم ملی بیش از اندازه او را دوست دارند به خاطر این است که او به این عده راه داده و می بینید که هویت تیم ملی عوض شده است. البته اگر تیم ملی از حضور بازیکنانی بهره ببرد که با هم یکدل و همسو باشند ضرر نخواهیم کرد و می توان از این موضوع در موفقیت تیم ملی استفاده لازم را برد که البته در این مسیر مهم نقش کی روش و فدراسیون در حمایت بازیکنان تیم ملی است.

وی در پاسخ به این سؤال که شما طرفدار کی روش هستید یا منتقد او، گفت: نمی توانم در این مورد واضح نظرم را بگویم. من همیشه عادت دارم با طرفم ارتباط داشته باشم که در حال حاضر با کی روش این ارتباط وجود ندارد اما اگر او ارتباط معنوی خوبی با بازیکنان داشته باشد و بتواند توانایی آنها را بالا ببرد طرفدارش هستم. از نظر فنی نیز او به خوبی تیم ملی را راه می برد اما در تغییر شیوه بازی ضعیف است و در این مورد ضعف هایی دارد.

رئیس سابق فدراسیون فوتبال در مورد باشگاه داری وزارت ورزش و این موضوع که به نظر می رسد این وزارتخانه در مدیریت تیم های استقلال و پرسپولیس موفق نبوده است، گفت: همیشه گفتم که وزارت ورزش باید در تعمیم و گسترش ورزش در سطح مملکت و همچنین ورزش در رده های پایه کار کرده و در تامین امکانات مناسب برای ورزش کردن همه مردم گام بردارد و باید کاری کند که پایه ها شکل بگیرند نه اینکه باشگاه داری کند چون این کار معنی ندارد.

وی ادامه داد: باید این باشگا ه ها را به بخش خصوصی واگذار کرد چون راهی جز این نداریم. تمام دنیا این موضوع را تجربه کردند و باید مشارکت مردم را داشته باشیم و به خواسته آنها اعتماد کنیم که البته خواسته آنها واگذاری تیم ها به بخش خصوصی هستند نه وجود تیم های دولتی.

وی گفت: کدامیک از 16 باشگاه لیگ برتری ما امروز روی ورزش پایه کار می کند. همه آنها به دنبال کسب نتیجه هستند و این یعنی ما راه را اشتباه می رویم. وقتی هم که وزارت ورزش در باشگاه داری دخالت می کند به طور حتم این کار اشتباه است.

وی در مورد اینکه وزارت ورزش منتقد جدی فدراسیون فوتبال است گفت: اصل کار در وزارت ورزش اشتباه است. ما باید یک جای کار را خودمان درسیت کنیم و سپس جای دیگر را  نقد کنیم. از زمان هاشمی طبا اساسنامه یکنواختی برای فدراسیون ها مصوب شد که آنها را تضعیف کرد اگر هم مجمعی باشد این مجمع ها دستوری هستند و اساسنامه به سمت انتصاب در پوشش انتخاب پیش رفته است که ما با این کار روند فدراسیون ها ضعیف کرده ایم.

وی در مورد گفت: دو مورد باعث ضعف در ورزش شده است، اول اساسنامه قلابی فدراسیون ها که جماعت ورزش در آن حضور ندارد و دوم حرفه ای شدن بی جهت و بی پایه در فوتبال بدون اینکه امکاناتی باشد. این دو مورد هویت ورزش را تغییر داد.

مرتبط با موضوع

تبلیغات

اکوموتور

نظرسنجی

به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2026 صعود میکند؟

گالری عکس

جدول