غیاثی: اتفاقات هفته اول از بی تدبیری فدراسیون خبر می دهد رییس اسبق کمیته داوران می گوید در همین ابتدای لیگ پانزدهم دعوای بین دپارتمان و سازمان لیگ شروع شده، ا...
- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 2546 ] - یکشنبه, 11 مرداد 1394
غیاثی: اتفاقات هفته اول از بی تدبیری فدراسیون خبر می دهد
رییس اسبق کمیته داوران می گوید در همین ابتدای لیگ پانزدهم دعوای بین دپارتمان و سازمان لیگ شروع شده، این موضوع به نفع داوری نیست و باید مسئولان مربوطه خوددار باشند.
رضا غیاثی درباره مباحث داوری در هفته نخست لیگ برتر گفت: داستان از این قرار است که فدراسیون فوتبال تبلیغات را به یک شرکت به نام نامی نو داده است و یک میلیارد و 500 میلیون تومان هم پول گرفته و طرف قرارداد، کفاشیان بوده است. دیروز هم داوران لباسی با همین مارک پوشیده بودند ولی در مشهد تبلیغات شرکت ایرانسل روی لباس داوران بود. شرکت ایران نوین که کل تبلیغات محیطی فوتبال را دارد آگهی را به شرکت ایرانسل داده است. در اینجا ظاهرا کفاشیان بدون هماهنگی با سازمان لیگ و شرکت تبلیغاتی ایران نوین این کار را کرده است.
وی افزود: در حال حاضر این اختلافات شروع شده و از طرفی هم عنایت می گوید که رییس من فدراسیون فوتبال است نه سازمان لیگ و او حرف درستی هم می گوید.
غیاثی اضافه کرد: این حرف ها خبر از بی سروسامانی و بی تدبیری فدراسیون فوتبال می دهد ولی نهایتا ضررش متوجه داورها می شود چون رییس دپارتمان تهدید کرده که داورهایی که لباس ایرانسل را پوشیده اند جریمه شان می کند و آن داوران محروم خواهند شد.
این کارشناس داوری ادامه داد: داورها چه گناهی دارند که در بین این دعواها جریمه شوند. یک جا بهشان می گویند این لباس را بپوشند و جای دیگر می گویند لباس دیگری بپوشند در صورتی که دپارتمان و سازمان لیگ باید اختلافات را بین خودشان را حل کنند.
وی درباره اظهار نظر یکی از سرمربیان درباره اینکه نتیجه بازی ها خارج از زمین قبل از شروع بازی مشخص می شود، گفت: اگر منظورش این بوده که کسی به داورها دستور می دهد که به نفع شخص خاصی یا تیم خاصی قضاوت کنند من قبول ندارم ولی اگر او اطلاعات خاصی دارد بهتر است شفاف بگوید.
غیاثی درباره سابقه داورانی که در هفته اول لیگ پانزدهم سوت زدند گفت: داوری چیزی نیست که نوبتی یا به سن و سال باشد. داوری به توانایی است. سال گذشته اصفهانیان نوبتی به استان های مختلف داوری می داد ولی داوری این طور نیست. چیدمان داوری بر اساس توانایی های داور است. اگر داوری پا به سن گذاشته است ولی توانسته تست آمادگی جسمانی را رد کند، چشمش سالم است، دانشش را هم دارد و خوب قضاوت می کند باید برود و سوت بزند و آن جوانی که خوب است هم باید قضاوت کند ولی نمی شود که این همه تیم ها سرمایه گذاری کنند و ما این سرمایه را فدای جوان گرایی کنیم. جوان وقتی باید برود زمین که توانایی اش را داشته باشد.
رییس اسبق کمیته داوران در پایان اظهار کرد: آرزو می کنم بین کمیته داوران و دپارتمان داوری مشکلی وجود نداشته باشد و کشمکشی به وجود نیاید تا داوران با اعصاب آرام و خیالی آسوده به قضاوت بپردازند ضمنا فدراسیون بهتر است از حالا به فکر حق الزحمه ی قضاوت داوران و افزایش حقوق مورد درخواست آنان باشد.
تبلیغات