حضرت زهرا (س)

واگذاری یا وانگذاری! کدامیک؟

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 1353 ] - سه شنبه, 19 خرداد 1394
واگذاری یا وانگذاری! کدامیک؟

واگذاری یا وانگذاری! کدامیک؟ محمدرضا تهرانی عزم دولت برای واگذاری سرخابی ها و اجرایی کردن مصوبات مجلس مصمم است؛ اما به نظر می رسد که حداقل در وزارت ورزش و جوا...

واگذاری یا وانگذاری! کدامیک؟





محمدرضا تهرانی
عزم دولت برای واگذاری سرخابی ها و اجرایی کردن مصوبات مجلس مصمم است؛ اما به نظر می رسد که حداقل در وزارت ورزش و جوانان هیچ اراده ای برای واگذاری وجود ندارد! چون سازمان خصوصی سازی چهار بار مزایده برگزار کرد؛ اما «اهلیت» متقاضیان رد شد تا این دو تیم همچنان زیر نظر وزارت ورزش جوانان «سرکار» باشند!
سرانجام همان طور که از قبل پیش بینی می شد، مزایده چهارم باشگاه های استقلال و پرسپولیس نیز بی نتیجه ماند و بنابر اعلام آقای «عبدالله میرعلی اشرف پوری حسینی» رئیس سازمان خصوصی سازی کشور دو ماه برای برگزاری واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی سازی تنفس داده می شود تا این دو باشگاه ها بتوانند وارد فصل نقل و انتقالات شوند!

در حالی که انتظار می رفت، سرخابی ها بتوانند مالک خود را بشناسند، لغو مزایده چهارم باشگاه های استقلال و پرسپولیس ضربه روحی بزرگی برای این دو باشگاه به ویژه هواداران آنان وارد شد! پس از چهار دوره که از برگزاری مزایده این دو باشگاه می گذرد و وعده هایی که سه وزیر دولت تدبیر و امید به مردم داده اند، سرانجام اعلام کردند که تمامی متقاضیان خرید این دو باشگاه «اهلیت» ندارند! و به ذهن خسته هواداران سرخابی دو ماه تنفس داده می شود! در اینکه باید صلاحیت خریداران باشگاه های استقلال و پرسپولیس تایید شود، شکی نیست و خود ما بارها در نشریه «شما» به آن اشاره کرده ایم؛ اما این تایید صلاحیت و به قول آقایان «اهلیت» بایستی قبل از شرکت متقاضیان در این مزایده به وقوع می پیوست.

مسئولین سازمان خصوصی سازی اعلام کردند، تا دو ماه آینده خبری از برگزاری مزایده واگذاری این دو باشگاه نخواهد بود و برای اینکه استقلال و پرسپولیس با خیال راحت در فصل نقل و انتقالات یارگیری کنند و تیم های خود را برای فصل آینده آماده سازند، می توانند اسپانسر جذب کنند! سوالی که در این رابطه به طور جدی مطرح می شود این است که اسپانسر2 ماهه چگونه جذب می شود؟ آیا سرمایه گذار حاضر می شود به مدت دو ماه برای جذب بازیکنان هزینه میلیاردی کند و بعد که مزایده برگزار شد، کنار برود!؟ کدام عقل سلیمی برای این کار جلو می آید؟

استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر چهاردهم به دلیل مشکلات مدیریتی و مالی به ترتیب ششم و هشتم شدند! حالا این دو تیم در یک رقابت نابرابر مالی با دیگر باشگاه ها وارد بازار نقل و انتقالات شدند! آن هم در شرایطی که تیم های صنعتی با بودجه کافی مثل گذشته در این رقابت ها حضور دارند. وضعیت بلاتکلیفی این دو باشگاه مردمی همچنان ادامه دارد، هواداران پرشور و شمار استقلال و پرسپولیس نگران فصل آینده تیم های مورد علاقه شان هستند، چون در حال حاضر چیزی حدود 40 تا 50 میلیارد تومان باید به این دو باشگاه تزریق شود تا به تعهدات خود عمل کنند، در غیر این صورت باید گفت: استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر پانزدهم در انتهای جدول رده بندی باید برای بقاء و رهایی از سقوط بجنگند!

با این که مسئولین عالی رتبه دولت تدبیر و امید اعلام کردند: عزم دولت برای واگذاری سرخابی ها و اجرایی کردن مصوبات مجلس مصمم است؛ اما به نظر می رسد که حداقل در وزارت ورزش و جوانان هیچ اراده ای برای واگذاری وجود ندارد! چون سازمان خصوصی سازی چهار بار مزایده برگزار کرد؛ اما «اهلیت» متقاضیان رد شد تا این دو تیم همچنان زیر نظر وزارت ورزش جوانان «سرکار» باشند!

بنابر اعلام مسئولین خصوصی سازی قرار است، مزایده پنجم دو ماه دیگر و پس از اتمام فصل نقل و انتقالات برگزار شود. پرسش این است: ما چگونه باید باور کنیم که در مزایده پنجم مالک باشگاه های استقلال و پرسپولیس معلوم شود؟

در شرایطی که چهار مزایده قبلی به دلایلی نه چندان روشن عقیم ماند، چگونه باور کنیم سرخابی ها به بخش خصوصی واگذار می شوند؟ از آن گذشته کدام شخص یا شرکت به عنوان بخش خصوصی حاضر است پای پیش بگذارد و با عدم تایید «اهلیت» اعتبارش خدشه دار شود؟ برای ما حضور هیچ شخص یا شرکتی در مزایده واگذاری این دو باشگاه مهم نیست، آن چه حائز اهمیت است، احساسات مردم و هوادارانی است که به بازی گرفته می شود!

بی تعارف دو باشگاه پرطرفدار و مردمی فوتبال ایران در فصل تازه به اتمام رسیده به اندازه کافی از بحث خصوصی سازی لطمه خوردند و جایگاه نازل ششم و هشتم را به خود اختصاص دادند! اینک این دو تیم چگونه می توانند وارد بازار نقل و انتقالات شوند؟ اساسا کدام فوتبالیست شناخته شده و ملی پوشی حاضر است با مدیرانی قرارداد ببندد که معلوم نیست در این باشگاه باشند یا نباشند؟ به فرض هم ستاره های فوتبال ایران تمایل به پیوستن در استقلال و پرسپولیس را داشته باشند، چه تضمینی وجود دارد که مبلغ قرارداد خود را در آینده دریافت کنند! جناب دکتر گودرزی شما اگر جای بازیکنان باشید پول نقد تیم های صنعتی را رد می کنید و به این دو تیم بی صاحب می پیوستید؟

کسانی که پروژه نابودی سرخابی ها را طراحی کرده اند، بدانند که دارند در حق میلیون ها هوادار این دو تیم «بد» می کنند. روزگاری بازی این دو تیم تحت عنوان «شهرآورد پایتخت» ارزش و هیجان خاصی داشت؛ اما حالا در دولت تدبیر و امید کاری کردند که در «دربی80» کمتر از 60 هزار نفر به ورزشگاه آمدند! و در لیگ قهرمانان آسیا تیمی نگران و نابرابر به مصاف نماینده عربستان فرستادند!
مخلص کلام؛ این بلاتکلیفی و فرصت سوزی باز هم استقلال و پرسپولیس را زمین خواهد زد و این وسط بیشتر از همه مردم و هواداران میلیونی دو تیم استقلال و پرسپولیس متضرر خواهند شد.

مرتبط با موضوع

تبلیغات

اکوموتور

نظرسنجی

به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2026 صعود میکند؟

گالری عکس

جدول