پرسپولیس در لیگ چهاردهم شرایط مدیریتی و فنی پرفراز و نشیبی داشت در این میان برخی کارشناسان معتقدند تغییرات مکرر در باشگاه پرسپولیس دلیل اصلی کسب نتایج ضعیف این تیم بوده است.
تیم فوتبال پرسپولیس درحالی در انتهای این فصل به رتبه هشتم جدول رسید، که فصل کم فروغی را پشت سر گذاشت. تیمی که فصل قبل به راحتی می توانست به قهرمانی برسد و بر اثر یک اشتباه، نایب قهرمان لیگ سیزدهم شد، در طول لیگ چهاردهم حتی نتوانست از رتبه هفتم جدول بالاتر بیاید (به استثنائ هفته اول لیگ که پنجم بود) و در مقاطعی از فصل، رتبه سیزدهم جدول را تجربه کرد تا هواداران این تیم حتی نگران سقوط تیم شان به لیگ یک باشند.
به استناد صحبت های کارشناسان، تغییرات مدیریتی و همچنین عدم ثبات در کادرفنی بلای جان سرخ پوشان شد. علیرضا رحیمی، بهروز منتقمی، حمیدرضا سیاسی، علی اکبر طاهری و محمدحسین نژادفلاح ، افرادی بودند که در این فصل برای مقطعی مدیریت باشگاه پرسپولیس را در اختیار داشتند. این در حالی است که این تیم در طول فصل سه کادر فنی متفاوت را بالای سر خود دید. بد نیست نگاهی آماری به عملکرد علی دایی، حمید درخشان و برانکو ایوانکویچ داشته باشیم تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ داد که در نهایت نایب قهرمان فصل قبل، در این فصل هشتم شد.
دیدارهای خانگی
علی دایی در طول هفت دیداری که در ابتدای فصل روی نیمکت پرسپولیس نشست، توانست از 4 دیدار خانگی یک برد و دو تساوی کسب کند. یعنی تیم او در 25درصد دیدار های خانگی به پیروزی رسید و به طور میانگین 1/25 امتیاز در هر بازی خانگی بدست آورد. حمید درخشان هم تنها در یک دیدار خانگی به پیروزی رسید در حالی که در 8 دیدار خانگی روی نیمکت پرسپولیس نشست. ( در دیدار رفت استقلال و پرسپولیس که درخشان سرمربی تیم بود، استقلال میزبان بود) . یعنی تیم او فقط 12/5 درصد دیدارهای خانگی را با برد پشت سر گذاشت. البته تیم درخشان 4 تساوی و سه شکست خانگی را نیز در کارنامه خود ثبت کرد و به طور میانگین از هر دیدار خانگی 0/75 امتیاز به حساب سرخ پوشان واریز کرد. در نهایت نیز پس از کنار رفتن درخشان و آمدن برانکو، او فقط در سه دیدار خانگی هدایت پرسپولیس را برعهده داشت که حاصل آن دو پیروزی و یک شکست بود. یعنی کسب 6 امتیاز از مجموع 9 امتیاز ممکن.
دیدارهای خارج از خانه
پرسپولیس با علی دایی از سه دیدار خارج از خانه ای که انجام داد، فقط یک پیروزی برابر صبای قم بدست آورد و در دو دیدار دیگر متحمل شکست شد. تیم او به طور میانگین از هر دیدار خارج از خانه فقط یک امتیاز کسب کرد درحالی که تیم حمید درخشان آمار به مراتب بهتری در دیدارهای خارج از خانه ثبت کرده است. تیم او از مجموع 9 دیدار خارج از خانه چهار پیروزی و یک تساوی بدست آورد و توانست به طور میانگین در هر بازی 1/44 امتیاز کسب کند. یعنی تیم او در هر بازی خارج از خانه 0/44 امتیاز بیشتر از تیم دایی کسب کرد. اما برانکو آمار ضعیف تری نسبت به دومربی قبلی پرسپولیس ثبت کرد و دو تساوی و یک شکست حاصل کار او در بازی های خارج از خانه بود.
گل زده در دیدارهای خانگی
سرخپوشان پایتخت با سرمربیگری علی دایی در 4 دیدار خانگی، توانستند 4 بار دروازه حریفان خود را باز کنند و در نتیجه به طور میانگین در هر دیدار خانگی یک گل به ثمر رساندند. با حضور درخشان نیز این روند ادامه پیدا کرد و تیم او نیز در 8 دیدار خانگی 8 گل به ثمر رساند. با آمدن برانکو نیز این روند تغییر نکرد و قرمزپوشان پایتخت توانستند در سه دیدار خانگی، 3بار گلزنی کنند تا میانگین گل های زده خود در دیدارهای خانگی را در عدد یک نگه دارند.
گل زده در دیدار های خارج از خانه
تیم علی دایی 3گل در 3 دیدار خارج از خانه به ثمر رساند که این آمار در مقایسه با دیدارهای خانگی او تغییری نداشته به طوری که میانگین گل های زده تیم او در دیدارهای خارج از خانه همچون دیدارهای خانگی یک گل در هر بازی است. پرسپولیس درخشان همان روند دیدار های خانگی را ادامه داد و در 9 دیدار خارج از خانه 9 بار دروازه حریفان را باز کرد. برانکو نیز توانست همان روند دیدارهای خانگی را ادامه دهد به طوری که تیمش در 3 دیدارخارج از خانه ، توانست 4 بار گلزنی کند.
آمار گلهای خورده
پرسپولیس در دیدارهای خانگی 17 گل دریافت کرده که 5گل آن در دوره سرمربیگری علی دایی، 10 گل در دوره درخشان و 2 گل نیز در دوره سرمربیگری برانکو به ثمر رسیده است. این تیم در دیدارهای بیرون خانه نیز جمعا 18 گل خورده را به نام خود ثبت کرده که سهم دایی 4 گل، درخشان 9 گل و برانکو 5 گل بوده است.