نایب رییس فدراسیون فوتبال گفت: صدور آرا در بخش کمیته اخلاق در کنار دقتی که وجود دارد باید با برخورد اصلاحی نیز همراه باشد.
- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 170 ] - جمعه, 6 آبان 1401
فوتبال، مهدی محمدنبی، نایب رییس فدراسیون فوتبال در جمع نمایندگان اخلاق در استانهای سراسر کشور گفت: چیزی که مسلم است در هر بخشی باید فلسفه وجودی آن را درک کنیم. در ورزش اهداف کلان و خرد بسیار مهم است. در بحث کمیته اخلاق موارد بسیار مهمی وجود دارد که می توان برای آن زیر مجموعه های مختلفی را تصور و طراحی کرد. ورزش ما ورزش گرانی است که در بخش های مختلف، آسیب ها و مسئولیت های اجتماعی را ایجاد می کند که باید نقشه راه داشته باشیم. با داشتن یک پنل می توان موفق پیش رفت و اگر نباشد مانند هواداری هستیم که وارد ساعتها قبل وارد ورزشگاه شده و برای هر برنامه ای خود را اماده می کند.
نایب رییس فدراسیون فوتبال ادامه داد: ورزش بسیار مهم است و هویت در فوتبال از اهمیت بالایی برخوردار است. کمیته اخلاق در کنار مسئولیت های اجتماعی، برنامه های ویژه ای باید داشته باشد تا طبق قوانین و مقررات پیش رود. همانطور که می دانید اولین کسی که بحث منشور اخلاقی را در فدراسیون راه اندازی کرد در حالی که هیچ یک از 50 فدراسیون حاضر در ایران این مبحث را نداشتند آقای تاج و فدراسیون فوتبال بود. اول به عنوان منشور اخلاقی و بعد به کمیته اخلاق تبدیل شد.
وی با استقبال از برگزاری دوره های آموزشی برای یکسان سازی قوانین و مقرارت در استانها گفت: بحث آموزش و سمینارهای متعدد باید خروجی داشته و بر اساس محورهای مهم باشد. باید ببینم در بحث ترویج اخلاق حسنه در فوتبال کشور چه کاری کردیم، هم افزایی داریم یا خیر، خط تولید چیست و چه کاری انجام دادیم. در بخش اخلاق و موضوعات مختلف باید به گونه ای برخورد شود که اول اصلاحی و ترازی باشد. دوستان ما در استانها باید بداند در بخش اهداف، صلاحیت ها و وظایف که تعریف شده، ابتدا باید رسیدگی کنند و با ایجاد تراز، سعی در رفع موارد کرده و سپس با تعامل خود در کمیته اخلاق فعالیت های مد نظر را پیش ببرند. طبق قانون شورای حل اختلاف، رای نمی توان صادر کرد اما ایجاد مصالحه و کدخدامنشانه کار را حل کنند. شما نیز در استانهای خود می توانید با ایجاد چنین شرایطی در روند رو به رشد و اجرای اهدافمان پیش روید.
نایب رییس فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: اگر در بحران نتوانیم مدیریت کنیم بدون شک بحران ما را مدیریت می کند. در اخلاق و وزش کشور اگر نتوانیم ورزش کشور را مدیریت کنیم، بازیکنان، مربی، مدیر باشگاه و سیستمی که وجود دارد ما را مدیریت می کند. در کنار تمام این مسائل باید به کیفیت نیز فکر کنیم. نزدیک به 7 هزار مسابقه برگزار می کنیم که داور و زمین و ... می خواهد. وقتی به سمت استاندارد سازی و برنامه ریزی دقیق پیش می ریم به نتیجه مطلوب دست پیدا می کنیم. اگر استاندارهای کافی را رعایت نکنیم قطعا در خروجی مسابقات که در داخل زمین بر عهده انضباطی و خارج از زمین بر عهده کمیته اخلاق است دچار خسارت می شویم. باید به سمت کیفی و بعد به سمت کمی پیش رویم و مسیر را مدیریت کنیم.
محمد نبی ادامه داد: زمانی که رای ابلاغ می شود و به دست باشگاه می رسد حداقل باید یک روز زودتر باشد. باشگاه و مربی، برنامه ریزی برای بازیکن خود داشته و نباید دو ساعت مانده به بازی، رای ابلاغ می شود چرا که سیستم باشگاه بهم می ریزد. صدور آرا در بخش کمیته اخلاق در کنار دقتی که وجود دارد باید با برخورد اصلاحی نیز همراه باشد. معتقدم که کمیته اخلاق بانی اخلاق است.
وی درادامه بیان کرد: آماری که وجود داشت نزدیک به 2 هزار آرا فقط در مرکز صادر می شود و این امر نشان می دهد که زنگ خطر به صدا در آمده است. اگر برنامه نداشته باشیم فوتبال کشور آسیب می بنید.
وی در پایان گفت: امیدوارم در آینده با توجه به فعالیت ارزشمند و متخصص و قانون مدار در ارکان قضایی به سمت کیفی پیش رویم. مضافا به اینکه در بحث جام جهانی یک بازی ایران و امریکا در سال1998میلیاردی تماشاگر داشته است و براورد شده در جام جهانی قطر، بیش از 3 میلیارد تماشاگر وجود داشته باشد. بخشی از این را بیزینس در بر می گیرد و کار خود را هموار می کند اما بالاخره جشنواره ملتهای مختلف است که در این مجموعه قرار می گیرد. حضور قضات محترم در کمیته اخلاق بسیار مهم و قابل اهمیت است و امیدوارم به سمت پایدار بودن پیش رویم.
تبلیغات